Pad Thai

Pad Thai

Tentokrát jsme se inspirovali v Asii a zkusili něco nového, ve středu 18. dubna jsme si pustili do vaření Pad Thai. Špagety všichni známe, ale tentokrát jsme chtěli vyzkoušet, jak se dají uvařit rýžové nudle.

Nejdříve jsme si nakrájeli česnek a cibuli. Ještě i zelenou cibulku na ozdobení. Dopředu jsme si uvařili kuřecí maso a zvlášť rýžové nudle. A pak začal náš největší kulinářský zážitek. Kouzlili jsme s pánvičkou. Postupně jsme na ní opekli česnek, cibuli, přidali asijskou zeleninovou směs, kousky uvařeného kuřete a scezené nudle. Nakonec jsme vše prolili rybí omáčkou a zahustili vejci. Vše jsme ozdobili zelenou cibulkou. Fotograf si musel pospíšit, aby vše zdokumentoval, protože jsme se hned pustili do jídla.

Změňte velikost písma
Změňte barvu pozadí