Pozvánka na koncert

Pozvánka na koncert

Tříkrálový benefiční koncert

Přijměte vřelé pozvání na tradiční tříkrálový benefiční koncert Salvátorské scholy, která se letos svým koncertem rozhodla podpořit naši organizaci Ruka pro život o.p.s.

Koncert se bude konat v sobotu 6. 1. 2024 od 18:30 hodin v akademickém kostele Nejsvětějšího Salvátora v Klementinu na Křížovnickém náměstí v Praze 1.

Výtěžek z koncertu nám pomůže dovybavit novou sociální službu Domov Rajmonova, která je určena pro osoby se středně těžkým až těžkým mentálním postižením s diagnostikovanou poruchou autistického spektra od 17 let. Službu jsme nyní v prosinci 2023 právě nově otevřeli pro 5 klientů.

Program koncertu a informace naleznete také na facebookové stránce události a zde.

Vrcholem koncertu bude teprve druhé světové provedení II. České mše půlnoční Jakuba Jana Ryby podle znovu nalezeného originálu. Dále uslyšíte Českou mši koledovou Tomáše Jajtnera nebo evropské koledy z 11 různých zemí.

Pokud nemůžete na koncert dorazit osobně, přímý přenos tříkrálového benefičního koncertu Salvátorské scholy z akademického kostela Nejsvětějšího Salvátora v Klementinu můžete online sledovat zde.

Vstupné na koncert bude dobrovolné a bude také možné zasílat své příspěvky přímo na bankovní účet 1978381309/0800, v.s.: 11994.                     

Děkujeme velmi sboru Salvátorské scholy za podporu a dodatečný dárek k Vánocům pro naše uživatele.